Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bucuria promovării în Liga Florilor
14.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 334

După ce au reușit să readucă Slatina pe prima scenă a handbalului românesc, prin promovarea în Liga Florilor, întregul staff al CSM Slatina a fost întâmpinat cu o primire călduroasă și plină de entuziasm. Zeci de suporteri, reprezentanți ai Primăriei Slatina, oficiali ai clubului local și membrii familiilor sportivelor au venit să le transmită felicitări și să se bucure împreună de această performanță.


Atmosferă incendiară, aseară, în curtea Liceului cu Program Sportiv, unde handbalistele de la CSM Slatina au fost întâmpinate cu entuziasm și bucurie de către suporteri și fani, după ce au obținut victorii consecutive la Turneul de promovare. Cu aceste rezultate, echipa și-a consolidat prezența în Liga Florilor, cel mai puternic campionat de handbal feminin din România.
CSM Slatina a încheiat sezonul fără nicio înfrângere, iar echipa merită cu adevărat să se afle din nou în Liga Națională, a spus emoționat, antrenorul Attila Horvath.
Euforia și mândria au fost la cote înalte, iar reprezentanții clubului, oficialitățile locale și membrii galeriei au fost prezenți pentru a sărbători alături de echipă acest moment special.
În viitorul sezon competițional, echipa CSM Slatina este pregătită să facă față tuturor provocărilor, iar pentru a consolida echipa, conducerea clubului a perfectat câteva transferuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE