Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina revine triumfal în Liga Florilor
13.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 101

Parcurs impecabil al echipei CSM Slatina la Turneul de promovare de la Iași. Slătinencele au disputat trei meciuri, în care au obținut victorii, garantându-și locul în Liga Florilor, cea mai înaltă competiție a handbalul feminin românesc. Cu o performanță remarcabilă și o serie de victorii pe linie în acest sezon, echipa condusă de antrenorul Attila Horvath a demonstrat un nivel ridicat de pregătire și determinare.


Pentru echipa de handbal feminin CSM Slatina s-a încheiat cea mai importantă perioadă a sezonului competițional: Turneul de promovare de la Iași. Vineri, slătinencele au luptat cu CSM Roman, meci în care Slatina a câștigat la scor, 38-20, iar sâmbătă, sportivele lui Attila Horvath au susținut meciul pentru revenirea în Liga Florilor, cu CSM Deva. Victoria împotriva echipei din Deva, scor 32-22, a fost un rezultat impresionant care a consolidat promovarea în Liga Florilor. Astfel, slătinencele au reușit să readucă orașul lor pe harta handbalului feminin de top din România.
Duminică, CSM Slatina a jucat finala mare a Turneului de promovare, cu echipa gazdă, CSM Iași 2020, însă fără presiunea rezultatului, având deja promovarea asigurată prin victoriile anterioare. Handbalistele slătinene au reușit din nou, să-și adjudece victoria, scor 26 la 24. Cu această promovare meritată și cu un sezon perfect în spate, CSM Slatina își marchează întoarcerea triumfală pe prima scenă a handbalului feminin românesc, reconfirmându-și statutul ca una dintre echipele valoroase din țară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE