Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│Weekend de foc pentru CSM Slatina
08.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 102

Weekend de foc pentru echipa de handbal CSM Slatina, care va lupta pentru accederea în Liga Florilor. Astăzi dimineață, lotul a plecat la Iași pentru a participa la Turneul final de promovare, o etapă crucială în drumul lor către Liga Națională. Alături de CSM Slatina, se vor afla alte echipe de valoare, pregătite să lupte pentru un loc în elita handbalului românesc.


 Pentru gruparea de handbal feminin CSM Slatina, Turneul final de promovare de la Iași, din acest weekend, este ultimul hop pentru a reveni pe prima scenă a handbalului românesc.
Obiectivul este clar pentru echipa lui Atilla Horvath: două victorii în primele două meciuri ale turneului, pentru a accede în Liga Națională. Slătinencele sunt hotărâte să-și pună amprenta în competiție și să își îndeplinească visul promovării.
„În această dimineață echipa noastră a plecat la Iași, unde vom disputa Turneul final de promovare!
Alături de echipa noastră, la acest turneu vor mai participa: CS Activ Prahova Ploiești, CSM Unirea Slobozia, CSM Galați, CSM Iași 2020, CSM Roman, CSM Deva și CSU Cluj-Napoca.
Primul meci al turneului pentru jucătoarele noastre va avea loc vineri, ora 12:00, în compania ocupantei locului 3 din seria B, CSM Roman. O victorie în acest meci ne poate asigura prezența în semifinalele turneului, unde vom întâlni învingătoarea dintre CSM Galați - CSM Deva!
Pentru a promova în Liga Națională avem nevoie de două victorii în primele două meciuri ale turneului!” au transmis pe Facebook, oficialii clubului slătinean.
CSM Slatina este singura echipă din seria A care a reușit să încheie campionatul cu victorii pe linie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024