Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie categorică cu Progresul Spartac
07.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 84

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a încheiat parcursul pe teren propriu în acest sezon cu o victorie zdrobitoare împotriva celor de la Progresul Spartac, cu scorul de 4-0. Atmosfera pe stadion a fost incendiară, iar suporterii au fost alături de echipă în fiecare moment al meciului.


 CSM Slatina a susținut ultimul meci oficial din acest sezon, pe teren propriu, cu Progresul Spartac. De la fluierul de start, echipa lui Dan Oprescu s-a impus, dominând jocul de la un capăt la celălalt. Primele trei goluri au venit rapid, lăsându-i pe oaspeți fără replică și demonstrând determinarea și abilitatea slătinenilor. După minutele regulamentare de joc, CSM Slatina a încheiat meciul cu o victorie fermă, scor 4 la 0.
Pe 11 mai, CSM Slatina va avea duel în deplasare cu Chindia Târgoviște, fiind ultimul din acest campionat.

Și anul acesta, fotbaliștii slătineni și-au atins obiectivul: menținerea în eșalonul secund de fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024