Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concursurile de freestyle, specialitatea skaterilor olteni
02.05.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 153

Noi premii pentru practicanții slătineni de skateboard – freestyle, care au ajuns să fie o adevărată emblemă a acestui sport la nivel național și internațional. Anul 2024 este un an important pentru ei, mai ales că orașul nostru va organiza prima ediție a celui mai mare concurs de skate din Slatina.


Skaterii olteni au dat din nou lovitura la concursurile internaționale de profil. În acest moment, ei se află în Franța, acolo unde au reușit să obțină patru premii importante la concursul „ABF Freestyle” Contest. Pentru ei, skateboarding-ul nu este o simplă pasiune, este un mod de a fi, iar participarea lor la cele mai mari competiții din Europa este deja o tradiție bine cunoscută în rândul iubitorilor acestui sport. Călătorind mereu la mii de kilometri distanță, ei sunt cei care au pus Slatina pe harta celor mai apreciate și temute orașe în lumea skateboarding-ului.
Cei care au reușit să obțină premii la concursul din Franța sunt:
- Marius Constantin locul 3 la categoria profesioniști, din Slatina; - Carmen Ioniță primul loc la categoria fete, Slatina;
- Bianca Ciocâltea locul 3 la categoria fete, Craiova;
- Alexandru Stan locul 3 la categoria rookies, Valea Mare.

Mai mult decât atât, alte competiții importante urmează pentru ei în acest an. Este vorba despre campionatul mondial de freestyle din Germania în perioada 27 – 30 iunie, desfășurat în Brandenburg și concursul din Paderborn pe 25 august. De asemenea, ei se pregătesc pentru încă un eveniment important, anul acesta. Odată cu înființarea skatepark-ului de la noi din oraș, va avea loc și prima competiție de mare anvergură desfășurată la Slatina, unde profesioniști din toată lumea vor veni pentru a-și arăta cele mai bune trick-uri pe placă. Organizat de Primăria Slatina, concursul va oferi premii importante în bani și un adevărat show la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din oraș, ce va fi inaugurată pe 1 iunie. Locurile pentru prima ediție a competiției „Slatina Skate Open” s-au epuizat deja, iar slătinenii sunt invitați în număr mare să ia parte la trei zile spectacole inedite de muzică și skateboarding.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024