Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenismenii, pe podium la CN U13
01.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Noi rezultate excepționale pentru sportivii secției de tenis de masă de la CSM Slatina. Tenismenii au reușit să obțină la Campionatul Național Echipe și Individual Juniori U 13, o medalie de argint și o medalie de bronz, la dublu fete, respectiv dublu băieți.


 Campionatul Național Echipe și Individual Juniori U13 din acest an, a adunat la start peste 200 de sportivi din mai multe cluburi din țară. Competiția s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc, iar printre participanții care au reușit să urce pe podiumul național s-au numărat și tenismenii de la CSM Slatina, club finanțat de municipalitatea slătineană.
Bianca Toma și Patricia Joița sunt vicecampioane naționale în proba de dublu fete. Foarte aprope de a accede în finală a fost și sportivul de la CSM Slatina, Ianis Toloș.
Tenismenii slătineni nu vor avea parte de vacanță în curând, deoarece urmează noi provocări pentru ei.

Cu dedicare și determinare, ei își propun să cucerească noi podiumuri și să inspire generațiile viitoare de tenismeni din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024