Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ONSS│Au luptat pentru un loc în etapa națională
12.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 456

Astăzi, Slatina a fost gazda etapei regionale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, unde tinerii din clasele a VII-a și a VIII-a, din șase județe, s-au întrecut în fotbal, atât la categoriile fete, cât și băieți. Oltul a fost reprezentat de echipa de fete de la Școala Gimnazială Seaca, iar la băieți, de lotul Liceului Teoretic Drăgănești-Olt.


 Stadionul Metalurgistul din Slatina a fost gazda etapei regionale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal. Cele mai bune 12 echipe de fete și băieți din șase județe s-au întrecut pentru a prinde un loc în faza națională a acestei competiții.
Echipa de fete de la Școala Gimnazială Seaca și cea a băieților de la Liceul Teoretic Drăgănești-Olt au fost reprezentativele județului în această etapă.
Competiția a fost una acerbă, iar fiecare echipă a dat tot ce a avut mai bun pentru a-și asigura locul în etapa următoare. Olimpiada Națională a Sportului Școlar la disciplina educație fizică și sport se desfășoară în perioada februarie-mai. La nivel județean, în această competiție au fost implicați peste 5.300 de elevi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE