Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie în amicalul cu naționala de tineret
11.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 153

Ieri, după-amiază, gruparea de handbal CSM Slatina a obținut victoria în al doilea joc de pregătire cu echipa națională de tineret a României, scor 40-28. Aceast rezultat le oferă handbalistelor încredere și motivație în drumul lor către turneul final.


 Miercuri, în sala LPS Slatina, CSM Slatina a susținut cel de-al doilea meci de pregătire cu naționala de tineret. Jucătoarele conduse de antrenorul Attila Horvath au demonstrat din nou determinare și calitate pe teren, reușind să obțină victoria, scor 40 la 28.
Cele două meciuri amicale dintre echipa națională de tineret a României și CSM Slatina s-au dovedit a fi teste utile pentru ambele loturi, oferind oportunitatea de a identifica și remedia zonele în care se fac greșeli.
Pentru handbalistele slătinene urmează o perioadă încărcată cu meciuri amicale, cu echipe care evoluează pe prima scenă a handbalului românesc. Obiectivul lotului slătinean, echipă care beneficiază de sprijin financiar din partea Primăriei Slatina, este promovarea în Liga Florilor.
Turneul de promovare în Liga Florilor se va ține în weekendul 12-14 mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE