Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în top la Championships Trophy
11.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 297

Sportivii de la CSM Slatina au demonstrat încă o dată supremația lor în lumea tenisului de masă, reușind să obțină cele mai multe medalii pentru club, într-un concurs internațional. Slătinenii au cucerit 5 medalii în proba pe echipe și 4 medalii în proba individuală.


 Recent, Dumbrăvița a fost gazda unui concurs internațional de tenis de masă, un eveniment impresionant, cu participarea a numeroși sportivi din Italia, Moldova, Ungaria, Germania, Serbia și România. Cu un total de 250 de participanți, competiția a fost împărțită în cinci categorii de vârstă pentru băieți și fete: U9, U11, U13, U15 și U19. Clubul Sportiv Municipal Slatina a obținut nouă medalii. Această performanță de excepție arată talentul și dedicarea sportivilor din oraș și confirmă poziția lor în fruntea ierarhiei sportului național și internațional.
Categoriile mai mici au avut un număr mai mare de sportivi înscriși, iar la categoriile mai mari, U15 și U19, nivelul de joc a fost unul ridicat. Lupta pentru medalii a fost strânsă între sportivii de lot național ai Serbiei si Romaniei. În competiția din Dumbrăvița, la U11, Bianca Toma a obținut locul unu la individual și locul doi în proba pe echipe. La U9, Anastasia Măcău și-a adjudecat medalia de bronz în proba pe echipe fete. În acest moment, peste 30 de copii sunt legitimați la secția tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Slatina, club finanțat de municipalitate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE