Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Karate│CSM Slatina, pe podiumul național
10.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 643

Rezultate remarcabile pentru sportivii secției de karate tradițional, grupa copii, ai CSM Slatina în Finala Campionatului Național de Karate Tradițional desfășurat recent, la Galați. Șase slătineni au avut evoluții foarte bune, urcând pe podium, doi dintre aceștia obținând titlul de campioni naționali.


 Cu sprijinul Primăriei Slatina, sportivii secției de karate tradițional, grupa copii, de la Clubul CSM Slatina au strălucit în Finala Campionatului Național de Karate Tradițional, ce a avut loc, în perioada 5-7 aprilie 2024, la Galați. Printre aceștia, David Andrii și Eica Rasa s-au remarcat în mod special, demonstrându-și abilitățile și dedicarea într-un concurs extrem de dificil. În competiție au intrat 650 de sportivi de la 33 de cluburi.
Aceste rezultate remarcabile, nu numai că aduc mândrie pentru club și oraș, dar subliniază și importanța continuării investițiilor și susținerii în sportul de performanță, de către Primăria Slatina.
Peste câteva săptămâni, sportivii mai mari de la această secție a Clubului Sportiv Municipal vor trece prin emoțiile unei competiții extrem de dificile.
Aproximativ 40 de copii sunt legitimați la CSM Slatina, secția karate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE