Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, remiză cu CS Tunari
08.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

Meci de foc sâmbătă, pe Stadionul 1 Mai, din Slatina. Gruparea slătineană a primit vizita echipei CS Tunari, iar la finalul minutelor regulamentare de joc, rezultatul a fost 1-1, scor care menține diferența de puncte între CSM Slatina și CS Tunari. Echipa lui Oprescu este la un pas să-și atingă obiectivul de a rămâne în Liga a II-a.


Echipa de fotbal CSM Slatina, grupare susținută financiar de Primăria Slatina, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu CS Tunari, într-o partidă tensionată și plină de ocazii. Deși oaspeții au deschis scorul în minutul 64, prin golul lui Atanas Trică, chiar și în inferioritate numerică, slătinenii au reușit să egaleze în prelungiri, prin reușita lui Denis Dragu. Cu acest rezultat, slătinenii sunt foarte aprope de îndeplinirea obiectivului propus.
Oprescu a evidențiat și problemele de lot pe care le are echipa, în această perioadă, fiind nevoit să folosească jucători care au avut mai puține apariții sau deloc.

După duelul cu CSM Slatina, Dan Alexa, antrenorul grupării CS Tunari, a criticat arbitrajul.
În etapa a III-a, din play-out-ul din Liga 2, echipa lui Dan Oprescu are duel în deplasare, cu Concordia Chiajna.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024