Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încrieri pentru Cupa Slatinei de sprint
05.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 164

O nouă competiție de natație în orașul nostru. Clubul Sportiv Țestoasele Pitești, în colaborare cu Primăria Slatina și Clubul Sportiv Municipal Slatina va găzdui prima ediție a Cupei Slatinei de sprint la înot. Evenimentul va avea loc în luna mai și se adresează înotătorilor din toată țara, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.


Primăria Slatina continuă să investească în inițiative care să încurajeze un stil de viață activ și echilibrat. Astfel, pe lângă Cupa Slatinei la înot, concurs devenit tradiție în orașul nostru, municipalitatea, împreună cu CSM Slatina și cu un club din Pitești, va organiza o competiție de natație, la care sunt invitați să participe copii din toată țara. Competiția va include probe de sprint, care necesită forță, viteză și tehnici bine puse la punct.
Organizatorii încurajează participarea cât mai numeroasă a tinerilor pasionați de înot.
Din mai, anul trecut, Clubul Sportiv Slatina a înființat prima grupă de performanță, iar în câteva luni, copiii slătineni au reușit să obțină rezultate remarcabile, spune cu mândrie, antrenorul Bogdan Chiriac.
La Cupa Slatinei de sprint, din luna mai, se pot înscrie fete și băieți, care au vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024