Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au calificat la etapa regională ONSS
03.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 374

Echipa de minibaschet și cea de fotbal U12 de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina, sunt laureatele fazei județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Copiii care au încheiat această etapă pe podium spun că își doresc să ajungă cât mai departe în această competiție.


 Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Slatina au demonstrat încă o dată că sunt învingători nu doar în sala de clasă, ci și pe terenul de sport. Cu un spirit de echipă și dedicare remarcabile, acești copii sportivi au câștigat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Vorbim despre grupa de minibaschet și cea de fotbal U12, echipe care au demonstrat că determinarea și munca asiduă sunt cheile succesului în aceste sporturi.
Performanța acestor copii este remarcabilă, spune cu mândrie directorul unității de învățământ, Daniel Noajă.
Etapa regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, pentru minibaschet și fotbal U 12, se va desfășura la Târgoviște. Motivați de succesul lor anterior, acești copii sunt hotărâți să meargă cât mai departe în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și să aducă noi victorii școlii și orașului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE