Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal feminin la CSM Slatina
03.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 199

CSM Slatina, club cunoscut pentru susținerea și promovarea fotbalului în rândul copiilor și juniorilor, își extinde orizonturile și deschide noi oportunități pentru tinerii pasionați de sportul rege, indiferent de gen. Începând din acest sezon, clubul va înființa o grupă de fotbal feminin, oferind astfel și fetelor șansa de a se implica și de a-și dezvolta abilitățile în acest sport pasionant.


 Interesul pentru fotbalul feminin înregistrează o creștere semnificativă și în rândul copiilor din județ, iar CSM Slatina oferă șansa fetelor din oraș și din împrejurimi să își urmeze pasiunea pentru acest sport îndrăgit, prin înființarea unei echipe. Înscrierile pentru această nouă grupă sunt deschise pentru fetele născute în 2012 sau mai mici. Profesorul Iulian Pîrvulescu de la Liceul cu Program Sportiv este persoana de contact pentru înscrieri. El poate fi găsit la școală de luni până vineri, începând cu ora 18:00.
În fața acestei provocări, antrenorul Pârvulescu își exprimă încrederea și determinarea de a face din echipa de fete un exemplu de excelență și de succes în fotbal.
În acest moment, aproximativ 160 de copii practică fotbalul în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE