Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se pregătesc pentru barajul de promovare
29.03.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 819

Până la următorul meci oficial din Divizia A, care va fi la sfârșitul lunii aprilie, antrenorul Attila Horvath a introdus în programul handbalistelor mai multe meciuri de pregătire. Astfel, în perioada 8-10 aprilie, slătinencele vor avea un turneu de verificare cu selecţionata medaliată cu bronz la Campionatul European din 2023.


 Echipa sponsorizată de municipalitatea slătineană, CSM Slatina, îşi intensifică pregătirile pentru a-şi atinge obiectivul principal: promovarea în Liga Florilor. În următoarea perioadă, cu un program încărcat de antrenamente și meciuri de verificare, handbalistele sunt determinate să-și îmbunătățească jocul și să demonstreze că sunt pregătite pentru competiția de cel mai înalt nivel din handbalul românesc.
În acest campionat, CSM Slatina a înregistrat victorii pe linie, clasându-se pe prima poziție a clasamnetului Diviziei A. Galeria CSM Slatina a demonstrat încă o dată susținerea necondiționată pentru echipa de handbal feminin, fiind mereu alături de fete în fiecare meci și în fiecare etapă a pregătirilor.
Barajul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc în luna mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE