Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, pe podium la „Dracula Open”
21.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 339

Început de an excepțional pentru pugiliștii de la CSM Slatina. Recent, sportivii au participat la competiția de mare anvergură, intitulată „Dracula Open”, unde au avut o prestație excelentă, reușind să cucerească trei medalii de bronz.


Turneul internațional de box „Dracula Open”, desfășurat timp de o săptămână, la Ploiești, a adus Clubului Sportiv Municipal Slatina primele medalii importante, din acest an. Sportivii pregătiți de antrenorii Luminița Turcin și Constantin Gălbenușe au revenit acasă cu rezultate remarcabile, creând astfel perspective promițătoare pentru viitorul competițiilor.
Pentru Angelo Novello, competiția de la Ploiești a fost cel mai greu concurs de până acum. Cu toate că adversarii au fost sportivi din loturile țărilor participante, slătineanul a cucerit bronzul internațional.
Antrenorii și conducerea clubului sunt încântați de evoluția pozitivă a sportivilor și sunt hotărâți să ofere sprijinul și resursele necesare pentru ca aceștia să-și atingă potențialul maxim în cariera lor sportivă.
La începutul lunii viitoare, în calendarul Federației Române de Box este cuprinsă o nouă competiție pentru juniori. Va fi finala Cupei României, eveniment găzduit de Drobeta Turnu Severin. Și aici slătinenii sunt hotărâți să obțină noi medalii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE