Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina Diaconu, la Jocurile Olimpice Paris 2024
21.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 237

Naționala feminină de tenis de masă a României a obținut un loc la Jocurile Olimpice de vară din 2024, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Coreea de Sud. Din lotul tricolor face parte și slătineanca Adina Diaconu.


Campionatul Mondial pe echipe din Coreea de Sud se desfășoară în perioada 16-25 februarie, acestă competiție fiind și un criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice Paris 2024. Din lotul tricolor de tenis de masă face parte și slătineanca Adina Diaconu, sportivă care a avut un parcurs foarte bun în acest concurs, ajutând echipa României să se califice la Jocurile Olimpice.
„Fetele au triumfat! România a învins Egipt, este în sferturile Campionatului Mondial pe echipe și s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024!

Campioanele Jocurilor Europene și-au continuat seria de invincibilitate în Coreea de Sud și au avansat printre cele mai bune opt echipe din lume, iar bucuria a fost dublă de această dată, întrucât faza sferturilor de finală a asigurat echipei biletele pentru Paris, cu 156 de zile până la startul Jocurilor Olimpice.
Performanța a fost atinsă odată cu victoria contra campioanei Africii, Egipt, scor 3-0, în optimile CM, o întâlnire în care sportivele antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff și-au păstrat calmul și au fost la fel de tenace precum în meciurile disputate de-a lungul competiției”, au transmis pe Facebook, oficialii Federației Române de Tenis de Masă.
Lotul feminin este format din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu și Elena Zaharia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE