Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSS Caracal, drumul spre performanță
13.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 320

Clubul Sportiv Școlar Caracal își continuă ascensiunea în atragerea tinerilor pasionați de sport, datorită eforturilor susținute ale antrenorilor. În fiecare an, clubul reușește să atragă un număr tot mai mare de copii, iar fotbalul rămâne disciplina cu cea mai mare popularitate.


La CSS Caracal, se promovează deviza "O minte sănătoasă într-un corp sănătos", iar antrenorii insuflă copiilor spiritul de echipă și competiție, indiferent de ramura sportivă aleasă: fotbal, atletism, kaiac-canoe sau handbal. Prezent în emisiunea „Stadion" de la Olt TV, antrenorul Sabin Roșca, a mărturisit că fotbalul este disciplina care atrage cei mai mulți tineri.
Eforturile antrenorilor de la CSS Caracal sunt susținute de un program continuu de perfecționare și actualizare, fiind mereu la curent cu noile tendințe și tehnici din fotbal. În acest moment, practică fotbal peste 200 de copii, atât din Caracal, cât și din localitățile limitrofe.
Prin intermediul fotbalului și a altor discipline sportive, CSS Caracal nu doar încurajează un stil de viață activ și sănătos, ci contribuie la formarea caracterului și a valorilor pozitive în rândul tinerilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE