Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│CSM Slatina, victorie zdrobitoare cu Dobroești
12.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 102

Gruparea de handbal CSM Slatina continuă seria rezultatelor pozitive în cadrul Diviziei A, adăugând o nouă victorie impresionantă în palmaresul său. Într-un meci excepțional desfășurat pe teren propriu, CSM Slatina a învins cu un scorul covârșitor de 49 la 27, echipa Unirea Dobroești.


Victorie fără nicio emoție pentru handbalistele de la CSM Slatina, în cadrul celei de-a treia etape din returul Diviziei A, cu ACS Unirea Dobroești. De la primul fluier al arbitrului și până la ultimul, CSM Slatina a fost stăpâna absolută a terenului, demonstrând o diferență de valoare copleșitoare în fața adversarei sale. Scorul duelului, 49 la 27.
Cu fiecare meci jucat, echipa coordonată de antrenorul Attila Horvath face pași hotărâți către revenirea în Liga Națională. Astfel, cu acest nou rezultat pozitiv CSM Slatina își consolidează poziția de lider al seriei A.
Sâmbătă, de la ora 11:00, suporterii slătineni sunt așteptați să susțină lotul slătinean în cadrul meciului din optimile Cupei României, în care CSM Slatina va întâlni CS Dacia Mioveni, echipă care evoluează în Liga Națională.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE