Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Succesul voleiului în Slatina
15.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 413

În ultima perioadă, voleiul devine din ce în ce mai captivant pentru tinerii din Slatina, iar acest entuziasm se datorează eforturilor remarcabile ale antrenorului Romeo Mustață. În prezent, orașul găzduiește mai multe grupe de volei, iar munca depusă și-a arătat roadele.


 Voleiul este sportul care a renăscut la Slatina și asta datorită antrenorului Romeo Mustață. Tehnicianul, extrem de determinat și pasionat, își propune să readucă gloria sportului în Slatina, vorbind despre acest proiect cu inima deschisă în cadrul Emisiunii „Stadion” de la Olt Tv.
Printre noile talente care strălucesc în lumea voleiului se numără Daria Dragomir și Miruna Berbece.

Miruna Măceșanu este o altă tânără pasionată de volei. Practică acest sport de doar două luni, însă este o fire ambițioasă și are visuri mari. Pentru a ajunge acolo unde și-a propus, slătineanca se antrenează intens.
În prezent, echipele pregătite de Romeo Mustață își desfășoară antrenamentele în sala modernă de sport a Liceului P.S. Aurelian, oferindu-le tinerelor talente un mediu propice dezvoltării abilităților lor. Pentru anul competițional viitor, tehnicianul slătinean vrea să participe în competițiile naționale cu trei grupe de volei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE