Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni, pe podiumul național
14.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 229

Rezultate excepționale obținute de sportivii secțiilor de lupte greco-romane de la CSM și LPS Slatina. Ei au participat recent la competiții naționale, de mare anvergură, revenind acasă cu mai multe medalii. Alexandru Crișu a urcat pe prima treaptă a podiumului, iar Iulian Lungu și Ali Gean pe locul doi.


Noi competiții organizate de Federația Română de Lupte greco-romane, la Târgu Mureș, în perioada 9-12 noiembrie. Prima a fost destinată sportivilor U17, iar Slatina a fost reprezentată cu succes, de un luptător al Liceului cu Program Sportiv din oraș.
În paralel cu acest concurs, s-a desfășurat și Cupa României destinată seniorilor. Sportivii de la CSM Slatina sunt cei care au intrat în concurs, reușind să cucerească două medalii de argint.
În ultima zi de concurs, elevii Liceului cu Program Sportiv Slatina au avut o foarte evoluție bună, iar pe echipe au obținut locul doi.
Anul competițional nu s-a încheiat pentru luptătorii slătineni. La finalul acestei săptămâni va avea loc Finala Campionatului Național U23, iar peste două săptămâni Finala Campionatului Național dedicat seniorilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE