Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│CSM Slatina încheie anul cu o nouă victorie
13.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 56

CSM Slatina a obținut o victorie importantă în fața celor de la Unirea Slobozia, scor 35 la 28, într-un meci în care echipa oaspete a pus mari probleme în prima repriză. Astfel, gruparea pregătită de Attila Horvath încheie anul în forță, înregistrând a cincea reușită din acest campionat.


Încă un duel, pe teren propriu, în eșalonul secund, pentru echipa de handbal CSM Slatina. Și acum, slătinencele s-au impus în fața celor de la Slobozia, adjudecându-și încă o victorie. Prima repriză a fost extrem de disputată, iar Unirea Slobozia a reușit să se mențină la conducere în anumite momente, având un avans de un gol la pauză, scor 14 la 13. Cu toate acestea, CSM Slatina și-a revenit în actul secund, profitând de o posibilă scădere fizică a adversarelor. Jucătoarele lui Attila Horvath s-au desprins treptat și au încheiat partida cu un scor de 35 la 28. Cu toate că victoria a fost meritată, tehnicianul echipei slătinene a exprimat nemulțumire față de evoluția elevelor sale.
Antrenorul Unirii Slobozia a recunoscut că Slatina a fost echipa care a avut o evoluție mai bună, meritând victoria.
A fost ultimul duel din acest an pentru CSM Slatina. Campionatul se va relua pe 24 ianuarie, când slătinencele vor lupta pentru puncte, în deplasare, cu ACS Sepsi Sf. Gheorghe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE