Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, victorie categorică cu Dumbrăvița
13.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 74

După o înfrângere amară în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Slatina și-a revenit spectaculos, obținând o victorie categorică pe teren propriu cu scorul de 3-0, împotriva echipei CSC Dumbrăvița. Golurile slătinenilor au fost marcate de Valentin Alexandru, Dorin Toma și Claudiu Dragu, într-un meci în care au dominat de la început, până la final.


Evoluție spectaculoasă a fotbaliștilor de la CSM Slatina în meciul de acasă, din week-end , cu CSC Dumbrăvița. Deschiderea de scor a venit în jumătatea primei reprize, în minutul 22, prin atacantul Vali Alexandru. Actul secund a adus un joc intens, slătinenii reușind să marcheze încă două goluri, iar scorul final a fost 3 la 0. Antrenorul Dan Oprescu s-a arătat extrem de mulțumit de evoluția elevilor săi, în acest duel.
După partidă, preparatorul fizic al celor de la Dumbrăvița a declarat că echipa a abordat jocul greșit. Este al treilea meci consecutiv, fără gol marcat pentru alb-verzi.
Runda viitoare, peste două săptămâni, pe 25 noiembrie, CSM Slatina întâlnește în deplasare AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE