Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Meciuri de foc în week-end
15.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 225

Week-end de foc pentru sportul slătinean. Echipa de fotbal CSM Slatina va lupta, sâmbătă, pentru o nouă victorie în Liga a-II-a, iar handbalistele slătinene vor debuta, pe teren propriu, în noul sezon competițional. Pentru obținerea unor rezultate pozitive, sportivii slătineni au nevoie de susținerea publicului, așa că sunteți invitați în număr cât mai mare să le fiți alături.


 Urmează două zile cu meciuri extrem de importante pentru iubitorii sportului. Echipele de fotbal și handbal, susținute de Primăria municipiului Slatina, vor avea de disputat două dueluri extrem de dificile. Gruparea de fotbal CSM Slatina, va susține, sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul „1 Mai” meciul cu liderul Ligii a II-a, CSC Șelimbăr. Intrarea pe stadion este liberă. Partida va putea fi urmărită şi accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=0xfIYsU7Xsk
De asemenea, în week-end, gruparea de handbal CSM Slatina va debuta în noul sezon competițional împotriva echipei Spartac București.
„Plecăm la drum cu o nouă echipă, formată din jucătoare tinere și jucătoare cu experiență, cu un nou antrenor și un nou obiectiv!
Media de vârstă a echipei noastre este de 23 de ani și 7 luni!
La acest meci mai aveți posibilitatea de a vă achiziționa abonamente pentru noul sezon competițional .
●Preț abonament: 150 lei
●Preț bilet: 10 lei
Hai la meci, Împreună pentru Slatina!” au transmis pe facebook, oficialii CSM Slatina.
Anul acesta, echipa de handbal CSM Slatina a fost repartizată în seria A, alături de Spartac București, CSM Unirea Dobroiești, CS Activ Ploiești, CSU Neptun Constanța, CSM Slobozia şi ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE