Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au cucerit podiumurile internaționale
02.06.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 778

Skaterii slătineni s-au întors acasă cu unele dintre cele mai bune locuri pe podium, la o competiție internațională desfășurată din Canada. Este cel mai bun rezultat de până acum, spun ei, pentru care sunt extrem de fericiți și promit că nu se vor opri aici.


 După o călătorie îndepărtată pe continentul american și o competiție acerbă, skaterii slătineni au reușit, din nou, să urce pe podiumurile internaționale. Cei trei sportivi de performanță au reușit să se întoarcă acasă cu nu mai puțin de cinci trofee. Printre acestea se numără și cel pentru cel mai bun truc pe placa de skate, obținut de tânărul Daniel Popescu, dar și cel de „Ambasador al skateboarding-ului”, pentru promovarea acestui sport, obținut de Marius Constantin. Grupul de skateri slătineni este extrem de mândru pentru toate aceste rezultate.
Pe lângă aceste trofee, skaterii slătineni au reușit să ocupe locuri extrem de bune în clasamentul general. Marius Constantin a obținut locul opt la profesioniști, Daniel Popescu locul cinci, iar Rhiana Grigore locul doi la categoria fete. Este cel mai mare succes dobândit până acum, spun ei.
Încă din primele luni ale acestui an, Primăria Municipiului Slatina a anunțat că va susține grupul de skateri slătineni, pentru a aduce noi performanțe orașului nostru. Sprijinul oferit de municipalitate s-a dovedit a fi extrem de necesar pentru ei, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Antrenamentul continuă pentru cei trei sportivi. În nu mai puțin de o lună, urmează o nouă competiție pentru ei, din Paderborn, Germania. În perioada 4 – 6 august, ei vor participa și la Eurofreestyle, din Brandenburg.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE