Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal│Crosul „Ziua Olimpică”
31.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 152

Sute de alergători de toate vârstele vor participa la Crosul „Ziua Olimpică”, 2023. Competiția va fi organizată la Caracal, iar în ediția din acest an și-au anunțat prezența concurenți din afara țării. Pe lângă mișcare și distracție, alergătorii vor fi răsplătiți cu premii de către organizatori.


 Ca în fiecare an, Academia Olimpică, sub coordonarea Comitetului Olimpic Sportiv Român, organizează în toate județele României, crosul „Ziua Olimpică. În Olt, această competiție va avea loc la Caracal, în Parcul „Constantin Poroineanu”. Prezent în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, Romeo Mustață, membru AOR Olt, a vorbit despre acest concurs din luna iunie.
De la un an la altul, crosul „Ziua Olimpică” atrage tot mai mulți alergători. La ediția 2023 și-au anunțat prezența și concurenți străini.
Aproximativ 280 de iubitori de mișcare vor fi la startul acestei competiții. Organizatorii vor oferi tuturor participanților cate un tricou marcat cu însemnele olimpice, diverse materiale promoționale, iar la sosire, diplome și medalii personalizate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE