Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cupa Rotary la înot, o nouă ediție reușită
29.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 727

Astăzi a avut loc cea de-a doua ediție a competiției Cupa Rotary la înot. Zeci de copii, cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, au concurat în proba de 25 metri liber, iar cei care au reușit să scoată cei mai buni timpi au fost recompensați cu premii.


 Anual, Clubul Rotary Slatina derulează activități sportive prin care încurajează mișcarea. Una dintre cele mai îndrăgite competiții dedicate copiilor este „Cupa Rotary la înot”. Concursul a fost găzduit astăzi, de Bazinul Didactic de Înot, iar zeci de iubitori ai natației au înotat pentru premii, dar și pentru distracție în apă.
Copiii au înotat cu mult avânt și bucurie, dornici să impresioneze publicul, dar și să câștige locurile de pe podium.
Unii dintre participanți s-au autodepășit la această competiție, reușind să își doboare propriile recorduri.
Părinții și bunicii prezenți pentru a-i susține pe cei mici au lăudat inițiativa membrilor clubului Rotary Slatina.
După ce s-a încheiat proba de concurs, toți copiii au primit din partea organizatorilor diplome de participare și produse de igienă orală, oferite de medicul stomatolog Carmen Vasiloiu. Cei care au urcat pe podium au fost premiați și cu echipamente de natație.
Toți participanții au mărturisit că le-a plăcut extrem de mult experiența de astăzi și sunt dornici ca la anul, să participe din nou și să înregistreze noi recorduri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024