Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Competiții sportive în iunie
24.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 267

Iunie este o lună bogată în competiții sportive organizate la nivelul județului nostru. Crosul Olimpic, Fit Kids și Memorialul „Eugen Stanciu” sunt doar câteva dintre concursurile care vor avea loc în Olt, în care sunt angrenați sute de participanți de toate vârstele.


 Vara 2023 va debuta cu multe concursuri de fotbal, atletism și dans. Încă din primele zile ale lunii iunie, iubitorii de fotbal sunt invitați să ia parte la evenimentul care va desemna câștigătoarea trofeului Cupa României, la nivel județean.
Una dintre cele mai îndrăgite competiții organizate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt este Memorialul „Eugen Stanciu”, anul acesta ajungând la cea de-a VI-a ediție.
Ca de fiecare dată, autoritățile locale și județene încurajează mișcarea și sponsorizează astfel de activități sportive.
În iulie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt va continua cu „Proiectul Hercules”, program destinat atragerii copiilor către sport, care oferă elevilor cu vârste între 6 și 15 ani, cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE