Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│„ ÎNCEPUTUL NU ARE SFÂRȘIT!”
22.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 223

„Începutul nu are sfârșit!” la CSM Slatina, după ce echipa a retrogradat din Liga Florilor. Este mesajul reprezentanților clubului slătinean care își doresc să continue acest proiect frumos, pentru iubitorii de handbal din orașul nostru.


 Timp de șapte ani, Slatina a avut echipă pe prima scenă a handbalului feminin, dar, din păcate, anul acesta, gruparea pregătită de de Adrian Chiruț a retrogradat. Oficialii CSM Slatina au transmis printr-un comunicat de presă, un mesaj emoționant suporterilor slătineni. Ei își doresc ca acest proiect să continue în orașul nostru.
„ÎNCEPUTUL NU ARE SFÂRȘIT!
Handbalul este unul dintre cele mai frumoase sporturi pentru că uneori ne face să luăm parte la adevărate povești pline de emoții!
O poveste începută cu ceva timp în urmă atunci când CSM Slatina a reușit promovarea în Liga Națională, va continua pentru o perioadă scurtă de timp în liga secundă, dar vă promitem că vom încerca să revenim mult mai puternici și mult mai atenți cu anumite persoane din jurul nostru. ” Pentru a reveni avem nevoie ca voi, adevărații suporteri, cei care nu trădează și "nu părăsesc corabia atunci când este greu și începe să se scufunde", să ne susțineți în continuare și să reiterăm împreună momentele frumoase petrecute alături de această echipă.” au transmis pe pagina de facebook, oficialii CSM Slatina.
Gruparea de handbal CSM Slatina va susține ultimul meci din Liga Națională de Handbal feminin 2022-2023, în acest week-end.
„De asemenea, vă așteptăm în continuare, în număr cât mai mare alături de noi în ultima etapă din acest sezon, în care echipa noastră va întâlni SCM Craiova, duminică, de la ora 11:00, în sala LPS. Biletele se vor găsi la sală, în ziua meciului începând cu ora 09:30” au mai spus reprezentanții clubului slătinean.
CSM Slatina a promovat în Liga Florilor în 2017, iar timp de șapte sezoane a oferit publicului slătinean meciuri spectaculoase, reușind de foarte multe ori să învingă echipe redutabile ale României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE