Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina investește în sportul de performanță
22.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

Datorită susținerii financiare din partea Primăriei municipiului Slatina, la secția de box de la CSM Slatina se face performanță. De-a lungul anilor, pugiliștii slătineni au reușit să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului internațional, iar visul lor nu se oprește aici.


 În orice sport, pentru a performa, este nevoie de susținere financiară. Tocmai din acest motiv, Primăria Slatina investește în Clubul Sportiv Municipal, club care deține mai multe ramuri sportive. Printre acestea se numără și boxul, un sport în care primează spiritul de competitivitate și dorința de autodepășire. Datorită condițiilor de pregătire, dar și celor doi antrenori de top, Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, slătinenii vin din competiții cu rezultate excepționale.
De-a lungul anilor, secția de box de la CSM Slatina și-a îmbogățit palmaresul cu zeci de titluri naționale și internaționale. Luminița Turcin, cea care a făcut istorie în boxul românesc a obținut în cariera sa, 15 titluri consecutive de campioană națională, medalii de argint și bronz la Campionatul European, bronz la Campionatul Mondial, dar și multe alte rezultate. De asemenea Alexandra Gheorghe, o altă pugilistă a clubului slătinean
a cucerit în 2018, medalia de argint la Campionatul European de Box pentru juniori. Recent, Arun Tudoroiu și-a adjudecat titlul de vicecampion european la tineret, devenind primul oltean care obține un astfel de rezultat.
Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina îi asigură de tot sprijinul pentru competițiile viitoare.
În acest moment, 40 de copii sunt înscriși la Clubul Sportiv Municipal și doresc să obțină performanțe în ringul de box.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE