Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Slatina Forest Race”, prima ediție
18.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 235

Duminică, în Pădurea Strehareți, va avea loc prima ediție „Slatina Forest Race”, un eveniment sportiv dedicat cicliștilor amatori și profesioniști. Cei care doresc să participe, trebuie să știe că locurile sunt limitate, iar ultima zi de înscriere online este 19 mai.


 După concursul de succes Slatina City Run, Primăria municipiului va organiza duminică, de la ora 11:00, un nou eveniment sportiv în aer liber. De această dată, competiția este adresată iubitorilor de ciclism și va avea loc în Pădurea Strehareți, acolo unde spațiul a fost complet reabilitat de către municipalitate slătineană. Participanților li se va oferi un kit de concurs ce va cuprinde un tricou oficial și numărul de concurs. Înscrierea este gratuită, iar locurile sunt limitate, spun organizatorii.
Concursul de biciclete se va desfășura în cele mai bune și sigure condiții. Pentru început, competiția este adresată doar persoanelor care au minimum 18 ani împliniți.
Cei interesați să participe trebuie să știe că, pentru această primă ediție „Slatina Forest Race”, mai sunt locuri disponibile. Ultima zi de înscriere online este 19 mai, dar organizatorii spun că, în limita locurilor disponibile se vor putea face înscrieri chiar și în ziua concursului, înainte de începerea evenimentului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE