Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Pe podium la CN U13
16.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 392

Micuții tenismeni de la CSM Slatina au reușit din nou, să urce pe podiumul național. De această dată, fetele au obținut medalia de argint, iar băieții și-au adjudecat medalia de bronz, la Campionatul Național Juniori U13 Echipe și Individual.


 Municipiul Odorheiu Secuiesc a fost gazda Campionatului Național Juniori U13 Echipe și Individual la tenis de masă. 25 de echipe de fete din toate colțurile țării au luptat pentru trofeul pus în joc de Federația Română de Tenis de masă. În concurs au fost și elevii antrenoarelor Felicia Coneschi și Andreea Zanfir de la CSM Slatina. Sportivele slătinene au avut o evoluție bună la masa de concurs, obținând medalia de argint.
Concurență acerbă a fost și la echipe masculin. Aici, sportivii din 40 de cluburi și-au folosit abilitățile la masa de joc pentru a ajunge în topul competiției. Cei trei tenismeni care au reprezentat Clubul Sportiv Municipal Slatina s-au întors acasă cu medalia de bronz.
Sunt rezultate excepționale, pentru care slătinenii au depus multă muncă și pasiune. Ei își doresc, ca în viitor, la concursuri, să fie din ce în e mai buni și să urce pe primele trepte ale podiumului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024