Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│CSM Slatina, pas spre retrogradare
12.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 799

Echipa de handbal a CSM Slatina a susținut, în week-end, un duel de foc împotriva formației din Târgu-Jiu, pentru menținerea în Liga Florilor. Cu un joc bun doar ocazional, slătinencele s-au văzut conduse pe tot parcursul meciului, scorul final al partidei fiind de 21 – 25 în favoarea oaspeților. Cu acest rezultat, CSM Slatina rămâne pe poziția a 13 – a, penultima din clasament.


 Echipa de handbal CSM Slatina nu a reușit să treacă, în meciul de pe teren propriu, de revelația sezonului, CSM Târgu Jiu, formație nou-promovată pe prima scenă a handbalului. Gorjencele au reușit să se impună cu scorul de 21 la 25, fiind salvate matematic de locurile direct retrogradabile.
Jocul slab al elevelor lui Adrian Chiruț s-a văzut pe tot parcursul meciului, fiind conduse de la primul, până la ultimul minut. În urma acestui rezultat, atingerea obiectivului pentru gruparea slătineană devine din ce în ce mai dificilă.
Singurele meciuri directe care ar putea să mențină echipa slătineană pe prima scenă a handbalului se vor disputa la finalul lunii aprilie, contra formațiilor HC Zalău și CS Mioveni. Până atunci, elevele lui Adrian Chiruț vor avea trei meciuri dificile, contra echipelor Gloria Bistrița, Măgura Cisnădie și Dunărea Brăila, toate cu pretenții la accederea în competițiile europene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE