Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, în play-out
12.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 403

Echipa de fotbal a CSM Slatina a disputat, ieri, ultimul meci al sezonului regulat, împotriva formației Unirea Dej. La capătul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, fiind biletul pentru Grupa A a play-out-ul Ligii a doua. Obiectivul grupării slătinene pentru acest sezon rămâne lupta pentru menținerea în eșalonul secund.


 CSM Slatina a disputat, ieri, ultimul meci al sezonului regulat din cadrul ligii secunde la fotbal. După un joc modest, tabela de marcaj a înregistrat un scor de egalitate, 1-1, într-o partidă în urma căreia Unirea Dej și-a asigurat nesperat prezența în play-off.
Pentru CSM Slatina, rezultatul de egalitate a însemnat biletul către grupele de play-out. Antrenorul oltenilor se așteaptă la meciuri dificile, toate echipele din grupă având șanse la salvarea de la retrogradare.
CSM Slatina încheie prima parte a competiției pe locul 10 și va evolua în grupa A a play-out-ului, alături de Unire Slobozia, Csikszereda Miercurea Ciuc, CSC Șelimbăr, Metaloglobus București, Minaur Baia Mare și Poli Timișoara.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE