Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box│CSM Slatina, pe scena campionilor
26.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 243

11 sportivi ai secției de box de la CSM Slatina au urcat zilele trecute, pe scena campionilor. Printre cei care s-au remarcat anul trecut și au fost recompensați de către municipalitatea slătineană, s-au numărat Alexandra Gheorghe, Paul Tudoroiu și Mihaela Eremia.


 Anul trecut a fost unul cu multă muncă, ambiție și determinare pentru pugiliștii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Au fost 12 luni cu multe competiții și rezultate pe măsură, însă acum munca le-a fost răsplătită în cadrul „Galei Campionilor”, manifestare organizată de Primăria Slatina.
Pentru 2023, pugiliștii pregătiți de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin își doresc să se autodepășească, iar rezultatele pe care le vor obține să fie strălucitoare.
Pentru sportivii de la CSM Slatina, prima competiție din acest an va fi în perioada 20 -28 februarie. Va fi „Dracula Open”, un concurs internațional care va aduna la start pugiliști din mai multe țări. Totodată, acesta constituie și un bun test de verificare pentru slătineni, susține antrenoarea Luminița Turcin.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE