Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│CSM Slatina, eșec la Craiova
24.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Gruparea de handbal CSM Slatina a pierdut ultimul meci din acest tur de campionat. Handbalistele slătinene au pierdut duelul cu SCM Craiova, scor 28 la 22. Slatina rămâne, astfel, pe penultimul loc în clasamentul Ligii Florilor.


 Încă un duel eșuat pentru echipa de handbal CSM Slatina. Gruparea coordonată de Victorina Bora a susținut în week-end, în deplasare, ultimul meci din turul campionatului. Slătinencele au întâlnit SCM Craiova, având o primă repriză bună. În actul secund al partidei echipa gazdă a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj, iar scorul final a fost 28 la 22.
Florentina Stanciu, antrenoarea secundă de la SCM Craiova a declarat că meciul cu Slatina nu a fost unul ușor, însă cel mai important pentru echipa sa este că a reușit să obțină cele trei puncte.
După acest duel, CSM Slatina rămâne în continuare pe penultimul loc în clasament, cu doar șase puncte, loc direct retrogradabil. În următorul meci, CSM Slatina primește vizita echipei CSM Gloria Buzău. Meciul va avea loc sâmbăta, de la ora 12:30. Biletele se vor pune la vânzare în ziua jocului, începând cu ora 11:00 la sala LPS.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE