Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa Municipiului Pitești ”, test important
24.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 97

20 de sportivi de la CSM Slatina au participat în week-end la competiția de tenis de masă „Cupa Municipiului Pitești ”. La concurs au luat parte peste 90 de tenismeni, acesta fiind, pentru ei, un test important înaintea competițiilor oficiale.


 Duminică, Școala Gimnazială „Matei Basarab” Pitești a găzduit ediția a IV-a proiectului „Cupa Municipiului Pitești – Etapă Națională” la tenis de masă. O competiție la care au luat parte și sportivii legitimați la CSM Slatina. Andreea Zanfir, antrenoarea micuților slătineni susține că participarea la astfel de concursuri este foarte importantă pentru sportivi, mai ales că peste câteva zile vor debuta competițiile oficiale.

„Cupa Municipiului Pitești ” s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă, concursul fiind unul foarte reușit, cu meciuri spectaculoase, răsturnări și reveniri de scor extraordinare.
2023 va fi unul bogat în competiții pentru sportivii secției de tenis de masă de la CSM Slatina. Ei și-au propus ca în acest an să reprezinte cu brio orașul nostru în concursurile la care iau parte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE