Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marian Anghelina va evolua la CSM Slatina
19.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 388

Echipa de fotbal CSM Slatina a perfectat încă un transfer. Este vorba despre mijlocașul central Marian Anghelina care va evolua în tricoul grupării slătinene. Anghelina este un jucător cu experiență care va ajuta echipa coordonată de Dan Oprescu, să-și atingă obiectivul din acest an.


 CSM Slatina continuă să se întărească, aducând în echipă jucători cu experiență. Astfel, lotului de fotbal care se află în această perioadă în cantonament la munte, s-a alăturat și mijlocașul Marian Anghelina. Experimentatul jucător a mai evoluat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu, iar acum revine în tricoul grupării slătinene. Mijlocașul central defensiv este un foarte bun executant al loviturilor libere. În decursul carierei, Anghelina mai evoluat pentru Alro Slatina, FC Olt Slatina, FC Botoșani, SCM Pitești, CS Mioveni, FCU Craiova 1948, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timișoara, Concordia Chiajna, dar și pentru formațiile din Liga a III-a, Vedița Colonești și Viitorul Dăești.
Conducerea Clubului Sportiv Municipal i-a mai transferat, în această perioadă, pe atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu, dar și pe Florin Răsdan, ultimul urmând să se alăture echipei slătinene din vară, fiind în ultimele șase luni de contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE