Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Andreea Jifcu, speranța tenisului slătinean
22.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 492

„Numele sportivei care poate să ducă tradiția celor două tenismene de top al județului Olt, Adina Diaconu și Irina Ciobanu, este Andreea Jifcu.” Este declarația antrenoarei cu o vastă experiență în acest sport, Felicia Coneschi. Aceasta spune că eleva sa va lua parte la mondialele de tenis de masă din Tunisia.


 Tenisul de masă este o ramură sportivă în care Oltul a excelat, datorită celor două sportive cunoscute în toată lumea, Adina Diaconu și Irina Ciobanu. În acest moment, pe urmele celor două tenismene de aur se află Andreea Jifcu, o tânără de doar 14 ani, din Slatina, care are potențial mare pentru a ajunge o sportivă de top, spune antrenoarea de la CSS Slatina, Felicia Coneschi, invitată în Emisiunea „Stadion”, de la Olt Tv.
Clubul Sportiv Școlar Slatina are 46 de ani de activitate, iar la secția de tenis de masă sunt înscriși zeci de copii care doresc să învețe tainele acestui sport de la antrenori bine pregătiți. Andreea Jifcu este legitimată la clubul școlar, fiind un exemplu demn de urmat.
În vară, slătineanca Andreea Jifcu a obținut, alături de lotul național de tenis de masă U15, titlul de campioană europeană. 2021 a fost cel mai bun an sportiv pentru Andreea Jifcu, această aflându-se pe poziția secundă a clasamentului județean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE