Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Skaterii slătineni, pe podium în Germania
22.09.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 108

Tinerii skateri slătineni s-au întors, din nou, cu premii importante, de la competiția internațională de freestyle desfășurată în Germania. Ei au obținut cinci trofee și au ocupat printre cele mai bune locuri în clasament.


 Grupul de skate al tinerilor slătineni continuă să ocupe locurile de pe podium la concursurile internaționale de acest gen. Anul acesta, concurența la campionatul Euro Freestyle din Brandenburg a fost uriașă. Peste 100 de participanți din toate țările s-au întrecut în trick-uri de skate, iar tinerii slătineni au reușit și de această dată, să se mențină în top. Din cei 13 români prezenți la campionat, cinci dintre aceștia s-au întors acasă cu un loc pe marele podium.
Cel care i-a îndrumat pe tineri către acest drum este Marius Constantin. Skater de performanță, el vorbește despre ce înseamnă aceste rezultate pentru ei, dar și ce oportunități au iubitorii acestui sport.
În următoarea perioadă, tinerii slătineni urmăresc înființarea unui grup sportiv de skate în oraș, pentru a putea participa, în continuare, la concursuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022