Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Campionat de tenis de câmp, a II-a ediție
19.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 92

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani care iubesc sportul alb sunt invitați să participe la cea de-a doua ediție a Campionatului de tenis de câmp. Evenimentul organizat de Primăria Slatina se va desfășura pe terenurile de tenis din cadrul Clubului Sportiv Municipal, iar cei care doresc să se înscrie o pot face până pe 30 septembrie.


 Așa cum au promis, reprezentanții Primăriei Slatina vor organiza luna viitoare, o nouă ediție a Campionatului de tenis de câmp, competiție care își propune să atragă cât mai mulți copii să facă mișcare.
Cei care doresc să ia parte la acest eveniment sportiv, trebuie să știe că au anumite condiții de îndeplinit, iar premiile pe care municipalitatea le pune la bătaie sunt extrem de atractive.
Competiția se va desfășura pe cele 3 terenuri de tenis de câmp din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina. Înscrierile pentru „Campionatul tenis de câmp” se pot face până pe data de 30 septembrie 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022