Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│Slătineni convocați la națională
19.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 189

Slatina are, în premieră, trei fotbaliști convocați la loturile naționale. Este vorba despre jucătorii echipei CSM, clubul slătinean fiind reprezentat de către Ionuț Mitran, la Naționala Under 20 şi George Leață, Naționala Under 19. Din păcate, fundașul stânga Alexandru Dinu, selectat și el, are probleme de sănătate, fiind inapt pentru a lua parte la competiții.


 Gruparea de fotbal CSM Slatina are în lot jucători tineri, talentați, care reușesc să se remarce în meciurile oficiale. Datorită evoluțiilor de până acum, trei sportivi din clubul slătinean au fost convocați în lotul național Under 19 și 20, însă unul nu poate participa din motive medicale.
Selecționata tricoloră Under 19 luptă pentru calificarea la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023.
România va găzdui grupa de calificare în perioada 21-27 septembrie, când tricolorii vor întâlni Letonia, Lituania și Austria. Fotbaliștii de la Under 20 ai României
vor disputa în luna septembrie două meciuri de pregătire, cu Cehia, pe 22 septembrie și cu Germania, pe 26 septembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022