Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie cu Meataloglobus București
19.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 97

Gruparea de fotbal CSM Slatina își adaugă în palmares încă o victorie importantă. Elevii lui Dan Oprescu au câștigat partida cu Metaloglobus București, scor 1 la 0, obținând cele trei puncte puse în joc.


 CSM Slatina a luptat în week-end pentru puncte cu Metaloglobus București. Meciul din deplasarea s-a încheiat cu o victorie binemeritată pentru echipa lui Dan Oprescu. Golul partidei a fost marcat de Cristinel Dinu, care a reluat în poartă o pasă perfectă a căpitanului Cătălin Doman.
Pe 28 septembrie, echipa de fotbal CSM Slatina va întâlni în play-off-ul Cupei României, în deplasare, CS Ocna Mureș, formație care evoluează în Liga a III-a.
În campionat, după primele șapte etape, CSM Slatina are 11 puncte acumulate și este pe locul 10 în clasamentului Ligii a II-a.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022