Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina- CSA Steaua București, luni 15 august, ora 12:30
09.08.2022
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 149

”Fotbalul de Liga a II-a revine pe Stadionul 1 Mai. Echipa CSM Slatina primește, în cadrul etapei a doua, vizita celor de la CSA Steaua București, o altă echipă puternică din campionatul eșalonului secund fotbalistic. Meciul se va disputa pe data de 15 august, cu începere de la ora 12:30, pe Stadionul „1 Mai” şi va fi transmis pe Digi Sport 1. Intrarea spectatorilor este liberă.


Accesul cu autoturismul în curtea stadionului nu va fi permis. De asemenea, nu se va mai permite accesul pe stadion pe la peluza cu tabela de marcaj, intrarea spectatorilor la tribuna a II-a urmând a se face prin capătul dinspre intrarea în stadion.” au transmis reprezentanții clubului slătinean pe pagina de Facebook CSM Slatina-Fotbal. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022