Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, debut cu dreptul în Liga a II-a
08.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 184

Echipa de fotbal CSM Slatina a debutat cu dreptul în eșalonul secund. Slătinenii au reușit să se impună cu scorul de 3 la 0, în fața grupării Concordia Chiajna, obținând astfel primele trei puncte din acest campionat extrem de dificil.


În acest week-end, CSM Slatina a susținut prima etapa din acest sezon competițional. Gruparea lui Dan Oprescu a luptat pentru puncte, acasă la Concordia Chiajna, echipă ce în stagiunea precedentă a disputat barajul pentru promovarea în Liga I. Pe tot parcursul partidei, slătinenii au reușit să gestioneze foarte bine meciul și i-au împiedicat pe adversari să-și creeze ocazii. După 90 de minute de joc, scorul a fost 0 la 3. Golurile echipei CSM Slatina au fost marcate de Alexandru Sălcianu, Alexandru Popovici şi debutantul în Liga a II-a, Cristinel Dinu.

Antrenorul slătinenilor, Dan Oprescu a vorbit despre programul acestui campionat.
În următoarea etapă, CSM Slatina va întâlni pe teren propriu, echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022