Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│CSM Slatina, start pregătire
18.07.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 126

Lotul de handbal al CSM Slatina s-a reunit ieri, într-o nouă formulă. Echipa pregătită de Victorina Bora a dat startul antrenamentelor în vederea abordării noului sezon competițional care va începe la sfârșitul lunii august.


 Pentru al șaptelea sezon consecutiv, Slatina are echipă în Liga Florilor. Gruparea CSM Slatina va activa pe prima scenă a handbalului românesc, iar pentru a fi într-o formă bună, handbalistele au dat startul pregătirilor. Prima întâlnire a avut loc ieri.
„CSM Slatina s-a reunit la stadionul din complexul „1 Mai"!
La reunire au fost prezente și jucătoarele nou venite: Andreea Pătuleanu, Andreea Chetraru, Diana Fînaru, Florentina Dragomir, Sabrina Lazea și Teodora Popescu. Au lipsit Diana Lixăndroiu și Valentina Lecu care participă la Campionatul Mondial cu lotul național de junioare.
Handbalistele noastre au susținut o serie de teste fizice, urmează o perioadă de două săptămâni de pregătire fizică, apoi o serie de turnee de verificare.
Liga Florilor va începe la sfârșitul lunii august.”, au transmis pe facebook reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE