Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Karateka de la CSM Slatina, pe podiumul național
28.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Aur, argint și un loc patru. Sunt noile rezultate obținute de sportivii secției de karate de la CSM Slatina în finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori. Cu aceste medalii, slătinenii și-au asigurat prezența la mondiale.


 O nouă ediție a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori a avut loc la București, în perioada 24-26 iunie. Clubul Sportiv Municipal Slatina a fost reprezentat de sportivii secției de karate, pregătiți de Alin Andrii. Slătinenii au reușit să cucerească noi medalii importante pentru palmaresul lor. Prestația acestora a fost apreciată chiar de președintele Federației Europene de Karate Tradițional.
Competiția din acest an a adunat la start cei mai buni sportivi din România. Fiecare și-a dorit calificarea la mondialele din toamnă.
După aceste reușite, lotul slătinean va pleca în perioada 26 august-2 septembrie într-un stagiu de pregătire, ce va avea loc la Olimp. Acolo, elevii lu Alin Andrii își vor încărca bateriile pentru competițiile din toamnă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE