Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul Curtișoara a ratat promovarea
27.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 467

Gruparea de fotbal Oltul Curtișoara a ratat promovarea în Liga a III-a. Elevii lui Iulian Mitrache au pierdut partida din deplasare, cu echipa Cozia Călimănești, la penalty-uri, scor 4 la 2. După acest rezultat, antrenorul celor de la Curtișoara a spus că „atitudinea și determinarea adversarilor au făcut diferența”.


 După victoria cu 3 la 1, în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, în week-end, Oltul Curtișoara a susținut returul acestui duel. Meciul s-a desfășurat în deplasare, pe trenul celor de la Cozia Călimănești, însă elevii lui Iulian Mitrache nu au mai reușit să ofere același spectacol fotbalistic pe care l-au avut acasă. Au fost multe erori, primind două goluri în primele minute din ambele reprize.
Au urmat cele două reprize de prelungiri, însă egalitatea s-a menținut, după care s-a trecut la loviturile de departajare. Aici, Jianu și Zamfir, jucătorii formației Oltul Curtișoara au ratat, pierzând astfel acest joc care ar fi asigurat prezența echipei oltene în Liga a III-a.

Sezonul competițional 2021-2022 a fost unul foarte bun pentru gruparea de fotbal Oltul Curtișoara. Elevii lui Iulian Mitrache au câștigat campionatul județean de fotbal și Cupa României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE