Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Călin Știrbu, un nou titlu
20.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

Trofeu după trofeu pentru slătineanul Călin Știrbu. Sportivul a reușit recent să câștige turneul ATC Elite ITF Cup în proba de simplu, iar în cea de dublu a fost finalist. Pentru Călin urmează încă două competiții internaționale, iar obiectivele sunt mari, spune acesta.


 Între 13 și 19 iunie, în orașul lui Brâncuși s-a desfășurat o nouă ediție a turneului ATC Elite ITF Cup, unde aproximativ 60 de iubitori ai sportului alb au luptat pentru trofeul competiției. Concursul la care au luat parte și tenismeni din străinătate s-a adresat sportivilor sub 18 ani. Slătineanul Călin Știrbu a bifat un nou titlu la simplu.
Călin Știrbu este campion național la categoria U10, vicecampion național la U12 și campion național la U14. În 2020, tenismenul a devenit campion european cu echipa României la Tennis Europe Winter Cup. Anul acesta, sportivul și-a adăugat în palmares titlul de campion național la tenis de câmp U16, atât la simplu, cât și la dublu, dar și primul titlu ITF.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022