Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alin Șavlovschi, vicecampion balcanic
17.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 97

Atletul Alin Șavlovschi, din nou pe podium. De această dată, elevul Mirelei Vanea a urcat pe poziția a doua la Campionatul Balcanic de atletism dedicat juniorilor. Caracaleanul își dorește ca anul acesta să cucerească medalii și la europene.


Recent, în Muntenegru, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Balcanic de atletism pentru juniori. O competiție puternică la care au participat peste 230 de concurenți din 18 țări. România a făcut deplasarea cu un lot de 26 de sportivi, Alin Șavloschi făcând parte din acest grup. Atletul de la CSS Caracal a urcat pe podium.
În acest sezon, urmează noi competiții grele pentru Alin.
Chiar dacă este extrem de dificil, Alin își dorește să cucerească o medalie la europene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022